dimecres, 25 d’abril del 2012

El nou paradigma laboral

Avui us presento un vídeo en que Sergio Fernandez (periodista, coach, escriptor...) ens parla del mercat de treball actual, de cultivar el nostre talent, de formar-nos, d'especialitzar-nos, d'invertir en nosaltres mateixos, de tenir il·lusió, de viure des de la responsabilitat en comptes de des del victimisme, d'aprendre dels fracassos...



dissabte, 14 d’abril del 2012

StudioVox


La xarxa social dels creatius arriba al mercat com la primera comunitat que inclou tots els camps i disciplines creatives. És una versió més artística de LinkedIn.
Els creatius poden exposar de manera pràctica i gràfica les seves obres, treballs, competencies i habilitats en diversos camps com el cinema, la fotografia, la música, l'art, la moda i el disseny gràfic.
Per anar a la pàgina clica aquí

No me paro


"Sóc jove. Sóc europe@. No m'aturo" és el lema de la campanya de sensibilització promoguda per la Comissió Europea, el Parlament Europeu i la Secretaria d'Estat de la UE per mostrar als joves les oportunitats d'ocupació i formació que ofereix la Unió Europea.
En el portal nomeparo.eu s'hi pot trobar informació sobre programes de mobilitat per estudiants i professors universitaris i de formació professional, per a joves empresaris, investigadors, escolares o estudiantes d'institut... entre d'altres.
La pàgina web permet accédir a les diferents oportunitats de formació i ocupació que la UE ofereix, i a més vol ser un canal de recepció de dubtes i d'impressions perquè junts, institucions i joves, puguin cercar solucions a la realitat actual.