dijous, 29 de novembre del 2012

Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees


El passat dia 27 vaig assistir al seminari Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees, impartit per Maria Batet i organitzat pel Centre d’Empreses Baix Llobregat. Va ser un seminari pràctic sobre el procés emprenedor, que segons ens va explicar la Maria, s’assenta sobre tres pilars bàsics: la persona, la idea i el projecte. En la part de la persona va fer molt d’èmfasi en l’actitud, són importants la motivació, l’entusiasme i ser proactiu i també ens va parlar de la marca personal. Relacionat amb la idea ens va aplicar tècniques per generar noves idees i fomentar la creativitat...  Va ser molt interessant, i a destacar l’entusiasme contagiós de la Maria Batet. Si en voleu saber més us recomano que visiteu la seva pàgina web http://www.valorsdemprendre.org/ i el seu blog http://mariabatet.blogspot.com.es/ que a partir d'ara són també accessibles des de la llista d’ENLLAÇOS i la llista de BLOGS INTERESSANTS d'aquest blog.

Cursos de formació en seguretat alimentària (antic carnet de manipulador d'aliments)

Aquests cursos van adreçats a tots els professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària (preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació...).
El Consell Comarcal del Maresme té programat un curs cada mes fins a finals del 2013. El preu d'aquests cursos és de 50 euros amb una bonifació del 50% per a persones que pertanyin als següents col·lectius:
  • Persones en situació d'atur
  • Persones amb discapacitat d'un grau igual o superior al 33%
  • Persones que treballin en una entitat sense ànim de lucre.
Per accedir a tota la informació: dates, horaris, inscripcions, pagament... clickeu aquí.

dijous, 22 de novembre del 2012

Casting for jobs

L'empresa Casting for jobs ha assolit els 5.000 candidats en la seva plataforma de videocurrículums. L'eina permet, a les persones que busquen feina, gravar i publicar gratuïtament un breu vídeo explicatiu del seu perfil professional.

Les empreses poden contractar el servei per localitzar el perfil de treballador que millor s'ajusta a les necessitats i característiques del lloc de feina vacant. Casting for Jobs també ofereix un programa que facilita la gestió dels perfils dels treballadors i possibles candidats.

Entre els plans de futur de la companyia, creada el març d'aquest any, hi ha l'expansió internacional de la plataforma a nous mercats com Mèxic.
Casting for Jobs